Devica

Nakon sedmogodišnjeg ciklusa promena, iz cele priče izlazite bogatiji za veliko životno iskustvo. Savetujem Vam da pažljivo slušate ono što vam partner sugeriše, jer će to biti korisno za vas, no vi nikako da to shvatite. Ukoliko ste predstavnik znaka koji je još uvek bez partnera, obratite pažnju na mesta gde se vrši platni promet: banke, pošte i sl. Jer baš u takvim objektima možete sresti srodnu dušu, a to će biti neko stariji od vas. Ljubavni život vam se promenio iz korena, da ni vi sami ne možete da verujete šta se sve izedešavalo proteklih godina. Promene su neminovne, ne okrećite se unazad, već ispočetka krenite u susret ljubavnom životu i zgrabite svoju priliku. Posebno dobar period za Vas biće krajem avgusta kada planeta ljubavi Venera bude tranzitirala vašim znakom, pa iskoristite maksimalno taj period sve do polovine septembra. Povoljno će biti i krajem novembra.
Posao
Smenjivaće se periodi dobrog raspoloženja i briga na poslu. Jedni će vas činiti srećnim, a drugi konstantno zabrinjavati. Napravite balans i distancirajte se od negativnih kolega na poslu. Pojaviće se i dosta nelegalnih poslovnih ponuda, ali imaćete izraženu intuiciju da ih na vreme prepoznate. Dok budete radili stalno ćete imati na umu kako više zaraditi. Ne brinite, tokom godine neočekivano će se pojaviti oni koji će u vama prepoznati kvalitet i koji če biti spremni da ulože novac u vaše ideje, tako da vas očekuje relativno povoljna poslovna godina. Generalno gledano, možete se slobodno upustiti u obaveljanje dva posla istovremeno, i bićete podjednako uspešni u tome. Pred sami kraj godine radićete mnogo više nego inače, i tako jak tempo će se nastaviti i nakon ove godine.
Zdravlje
Tokom čitave godine biće na nebu po neki povoljan uticaj koji će čuvati vaše zdravlje. Bićete jedan od sretnika koji će imati zavidnu kondiciju i dobro raspoloženje. Povremeno će biti melanholije, pa se pazite da ne stvorite sebi hipohondriju I psihički se opteretite. Ako pušite, pokušajte ostaviti cigarete, a isto važi I za one koji konzumiraju alkohol ili ne daj Bože neke opijate. Ne uzimajte lekove na svoju ruku. Može se reći da vas očekuje jedna stabilna godina kada je reč o zdravlju.