Lav

Konačno dolazi vaših pet minuta kada ćete suprotnoj strani moći reći sve u lice ono što osećate, ako, tako i treba. Nije dobro u sebi trpeti frustracije, tako da ćete za svoje dobro učiniti da vam svaki dan bude ispunjen zdravom komunikacijom i iskrenim dijalogom sa partnerom. Ako je iko gladan ljubavi onda je to vaš znak. A biće ljubavi i to mnogo u ovoj 2011 godini. Izbegavajte razne obmane, prevare i flertovanje jer vas mogu skupo koštati. Budite maksimalno iskreni. Ima i onih Lavova kojima kao da su oči zamagljene pa jasno ne vide kojim putem treba da krenu. To je zbog Neptunovog tranzita koji poručuje da ne sme biti neiskrenosti u partnerskim odnosima. Vama nekako najviše odgovara visok stepen samostalnosti, pa onda kada ga doživite vi se uživite, međutim i to vam brzo dosado pa postanete željni ljubavi. Odlučite se šta je to što baš želite u ovoj godini. Ako imate neke potencijalne partnere u inostranstvu, a ako su još iz germanskog područja, eto super prilike za ljubavni užitak. Sve može početi neobaveznim ćaskanjem preko interneta, i završiti se ozbiljnom vezom ali i brakom.
Posao
Godina počinje žestokim tempom, biče i mnogo onih koji če morati raditi i više od uobičajenog. Ne padajte u očaj zbog toga, jer znate i sami u kavom vremenu živimo, tako da je dobro po vas to što ćete malo više raditi, jer ćete na kraju i zaraditi. Kada sredinom godine tranzitni Jupiter bude brzinom munje ušao u vaše polje karijere doneće dosta pogodnosti, a otvoriće vam se mnoga vrata na raznim fronotvima. Od silnog uzbudjenja i povoljnih okolnosti brojni predstavnici vašeg znaka će se ulenjiti i usporiti sa razvojnim tempom što nikako nije preporučljivo, jer baš tada trebate još jače nastaviti sa građenjem imidža. Pred sami kraj godine moraćete zapeti da biste se finansijski oporavili i spremili za proslavu praznika i poslovnih uspeha. Samo mudro idite napred, srećno!
Zdravlje
Prvi deo godine osećaćete se izvrsno, dok druga polovina godine predstavlja iskušenje svima koji imaju veliki apetit. Skeletni sistem i zubi mogu predstavljati problem ove godine. Loše će proći oni koji vole alkohol i razne opijate, jer će nakon neurednog životnog tempa na svojoj koži osetiti sve neprijatnosti zbog razuzdanog ponašanja. Važno je imati meru u svemu, i izbeći nevolje, a zvezde tokom 2011 poručuju da je lek bavljenje sportom, a posebno dok je aktuelna zimska sezona, boravak na planini na snegu imaće okrepljujući uticaj na Vas.