Vaga

U vaše prirodno sedmo polje partnerskih odnosa ove godine ulaze Jupiter i Uran, koji će vam doneti niz novih ljubavnih susreta, novih šansi da ispravite stare greške i krenete ispočetka. Ne zanemarujte ni surfanje internetom jer baš na nekoj od brjnih društvenih mreža možete uloviti ono najbolje. Ove godine ćete morati povesti računa o zahtevima partnera, jer će biti zahtevniji u svemu, ali i red je da ga ispoštujete, jer su i vama mnogo udovoljavali. Neke Vage imaće izraženu potrebu za samostalnošću, pa ako vam se ukaže prilika nemojte je propustiti. Izuzetno povoljan ljubavni period biće kada planeta Venera udje u vaš znak polovinom septembra, pa bi bilo dobro da tada upecate najbolji ulov u ovoj godini.
Posao
E drage Vage, ko o čemu ove godine priča, Vi o strahovima i željama da se po svaku cenu ostvarite na poslovnom planu. Na svim stranama vas plaše pričama o uticaju Saturna koji tranzitira vašim znakom. Ali, ne brinite generalno gledano Saturn u Vagi je egzaltiran tj. ispoljava svoje najbolje osobine i doneće mnogo toga u vaš život. Godina počinje sa napetostima i vašim ambicijama da realizujete svoje zamisli. Pripremite se na brojne stresne dane u 2011 godini, i na vreme se naoružajte strpljenjem, jer će Vam mnogo toga smetati pa ćete želeti da srušite sve barijere koje vam se nadju na putu, to ponekad i nije dobro,te stoga dobro odvagajte stvari kako samo vaš znak ume. Moraćete u većini slučajeva pristajati na kompromise ukoliko ne želite da izgubite i to što već imate, spustite loptu i lagano idite napred. Drugi deo godine će vam doneti korist od sponzora kojima će se svideti vaše ideje tako da će pristati da ulože novac u vaše projekte.
Zdravlje
Stres, nervoza, depresija, loše navike, neispavanost, sve će to biti uzroci problema sa kojima će se Vage susresti ove godine kada je reč o zdravlju. Saturn će iz vašeg znaka praviti opoziciju prema Uranu, a taj negativan aspekt će se loše manifestovati i na vas i pojačati nervozu i tenziju, i to posebno od proleća. Najvažnije je da sačuvate prisebnost i da obnovite metabolizam zdravim namirnicama i redovnim vežbama i spavanjem najmanje 8h u toku noći, i ako sve ovo ispoštujete lakše ćete podneti loše planetarne aspekte. Neptun je u vašem prirodnom šestom polju zdravlja, i može doneti anksiozne periode, blaže letargije i dane kada ćete posegnuti za sedativima, ali savetujemo vam oprez. Ni tablete ni alkohol nisu preporučljivi, pa ih izbegavajte koliko god možete.